Rotonde de Weide vanaf morgen aantal dagen dicht

Hoogeveen – Voor de aankomende tijd staan er diverse wegwerkzaamheden in de planning. Het verkeer moet dan ook rekening houden met wegafsluitingen en  omleidingen. Voor aankomende week is de rotonde bij winkelcentrum de Weide een aantal dagen gesloten. Maar ook op de Middenveldweg en Kanaalweg zijn aannemers druk bezig.

Aannemer NTP begint dinsdag 14 september met het aanbrengen van nieuw asfalt op de Schutlandenweg vanaf de Biesbosch tot en met de aansluiting van de Eikenlaan met de Zuiderweg. Het karwei duurt tot en met 13 oktober. Gedurende de asfalteringswerkzaamheden zijn op 6 en 7 oktober van 7.00 tot 18.00 uur de aanliggende woningen niet of zeer beperkt bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Vanwege de afsluiting van de Schutlandenweg voor gemotoriseerd verkeer kan ook de Tweelandenbrug niet worden gebruikt. Fietsers kunnen wel gewoon gebruik blijven maken van de fietspaden langs de Schutlandenweg. Om de wijk Erflanden te kunnen ontsluiten ,wordt de calamiteitenverbinding  tussen de Rotsvlinder en de Zilvervlek opengesteld voor verkeer. Met de auto
kunt u de wijk dus verlaten via de Noorddreef naar de Zuidwoldigerweg. Neem voor meer informatie of vragen contact op via e-mail b.vanklompenburg@ntp.nl of bel 06-10934107.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord