Vier 5 september Fête de la Nature in Hoogeveen

Het grootste grassroots natuurfestival van Nederland wordt dit jaar ook gevierd in Hoogeveen. Op 5 september organiseert IVN in Hoogeveen het evenement Fête de la Nature en brengt mensen op een positieve en feestelijke manier in contact met de natuur en met andere mensen.

 

Zondagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur staan we bij IVN klaar met leuke ‘losse’ activiteiten en diverse workshops om te laten zien hoe leuk en mooi Natuur is. Wat kun je met en in de Natuur. Een workshop Mindfulness of met de Imker naar de bijen. Een workshop Natuurfotografie of zo simpel en Kei Tof bezig zijn. Voor elk wat wils en voor alle leeftijden.

Alle informatie is te vinden op onze website. https://www.ivn.nl/afdeling/hoogeveen/activiteiten/fete-de-la-nature

Aanmelden voor de middag is verplicht en voor alle losse workshops is aanmelden ook verplicht. Alle info is online bij de diverse workshops te vinden. Vanwege de bijzondere tijd waarin we momenteel leven zijn de groepjes klein en houden we ook op die manier rekening met elkaar.

 

Op andere plekken in Nederland kunnen mensen op 3, 4 en 5 september onder andere

een focuswandeling maken, de natuur proeven, een landgoed bezoeken, een les aikido volgen en nog veel meer. Kijk voor meer informatie over het lokale programma van Fête de la Nature op de website: www.fetedelanature.nl

 

De evenementen die tijdens Fête de la Nature worden georganiseerd zijn voor iedereen toegankelijk. Het natuurfestival wordt gevierd van Friesland tot Limburg. Fête de la Nature is een gratis en open festival. Dat betekent dat iedereen met een leuk idee voor een evenement een activiteit kan organiseren. Geen initiatief is te klein of te groot. Fête de la Nature wordt mede mogelijk gemaakt door IVN Natuureducatie.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord