Amusement

Vandaag in U!tdagend: Tangerine, Sven Figee, Harm en Roelof

Hoogeveen – Op zaterdag 28 augustus gaat het culturele seizoen in Hoogeveen weer van start met U!TdagenD. Ook dit jaar vindt het festival op vier locaties plaats: in De Tamboer, in de Beeldentuin, in en om Scala en in de Bibliotheek/Verhalenwerf. Voor de gratis voorstellingen in De Tamboer en de Muziekavond in de Beeldentuin (€ 3,50 incl. drankje) moet je wel even een stoel reserveren via detamboer.nl. Nieuw dit jaar is Studio U!TdagenD, een livestreamuitzending met Serge Vinkevleugel en Jeppe Oostenga die je via uitdagend.nl kunt bijwonen.

Middagprogramma voor jong en oud
Het festival biedt tussen 12.00 tot 17.00 uur veel activiteiten voor kinderen en volwassenen. Er is kleurrijk straattheater zoals Last Minute van Tukkers Connexion en Brigadier Bob van de Corona-sekuuritie. Uili Bispo brengt zijn virtuoze Tropical Summer Show. Er zijn voorstellingen van De Drie Biggetjes en Scala workshops graffiti, theater, beeldende kunst, djembé en meedoelessen dans. In De Tamboer zijn voorstellingen van Ernest Beuving met ‘So long’ Cohen, Harm & Roelof,  Chez Cirquarant, Erik Neimeijer van de Bökkers en Sven Figee, bekend van de band Sven Hammond. In het theater is ook de overzichtstentoonstelling te zien van alle beeldend kunstenaars van Kunstroute Hoogeveen 2021. In de Bibliotheek: workshops green screen, vliegtuigje bouwen en proefjes doen. leen een Hoogevener, bij het verleden op de koffie, potje simultaan schaken en Expositie Blik!

Muziekavond met Tangarine, Bluebettes en anderen
Om 20.00 uur start de Muziekavond in de Beeldentuin met The Bluebettes, Tangarine, Scala Musical Entertainment Groep, instrumentalisten klassieke muziek en de Scala Jazz Band met zangeres Linda Molenkamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen