Zwieren , zwaaien en hard gillen op kermis in Hollandscheveld

Hollandscheveld – Het was dinsdag na de opening van de kermis in Hollandscheveld gezellig druk op het kermisterrein in Hollandscheveld. Het was een heerlijke reuring in het dorp.

De jaarlijkse feestweek in het dorp gaat dit jaar door in flink uitgeklede vorm. Maar de organisatie is blij dat een aantal dingen doorgang kunnen vinden. Zo was dinsdagmiddag Clown Snorre aanwezig in de speeltuin. Speciaal voor deze feestweek heeft de organisatie een wandeltocht en fietstocht georganiseerd en online gezet welke elke dag van de week gelopen of gefietst kan worden.

Geen jaarmarkt of tentfeesten

Jammer genoeg zijn de jaarmarkt en tentfeesten geannuleerd door de huidige maatregelen.  De organisatie ziet en hoort veel reacties dat de jaarmarkt NIET zou mogen. Dit is onjuist. Het mag wel degelijk en onder dezelfde voorwaarden als bijvoorbeeld een Pulledag.

De organisatie heeft zelf besloten dat het met de geldende voorwaarden geen jaarmarkt kan worden zoals de organisatie die voor ogen hebben. Daarnaast willen de vrijwilligers dat het  één is die je met plezier kan organiseren en de vele vrijwillige uren aan voorbereiding in wil steken. Los daarvan hangt er ook een stevig prijskaartje aan om al de extra te nemen maatregelen te kunnen bekostigen.
Kortom; de gemeente heeft het niet eens kunnen afwijzen aangezien deze helemaal geen aanvraag heeft gehad.
foto: Marcel Uiterwijk
Deel dit bericht!

Geef een antwoord