Het is Aktiviteitencommissie ’t Oekie gelukt: er is kermis volgende week

Hollandscheveld – Tot en met vanavond was het onzeker en stonden een aantal pakwagens met attracties al te wachten in Hollandscheveld of ze wel of niet konden beginnen met opbouwen. Maar Aktiviteitencommissie ’t Oekie is blij dat te kunnen melden dat het Kermisburo W. Seggers in samenwerking met de stichting Aktiviteitencommissie ’t Oekie wederom is gelukt de kermis ook in 2021 naar Hollandscheveld te krijgen.

De kermis vindt plaats van dinsdag 24 t/m zaterdag 28 augustus a.s. aan de Hendrik Raakweg te Hollandscheveld.

Bij Aktiviteitencommissie Toekie komen veel vragen binnen omtrent de feestweek.  De feestweek zal, naast de kermis, in flink uitgeklede vorm doorgang vinden van 23 tot en met 29 augustus.

Op dit moment is het al wel zeker dat de jaarmarkt op de laatste zaterdag van de maand augustus niet doorgaat. Het zelfde zal gelden voor de feesttentactiviteiten.

Paar activiteiten gaan door

Wat gaat er wel door;

-Er is een fietstocht uitgezet. De route hiervoor volgt online of is t.z.t. te vinden in beide supermarkten.

-Wandeltocht ook hiervoor komt binnenkort de route beschikbaar en ligt bij de supermarkt.

-Optreden Clown voor kinderen tot 12 jaar. Meer info hierover volgt binnenkort op de pagina van Aktiviteitencommissie Toekie.

Annuleren jaarmarkt is eigen besluit organisatie

De organisatie ziet en hoort veel reacties dat de jaarmarkt NIET zou mogen. Dit is onjuist. Het mag wel degelijk en onder dezelfde voorwaarden als bijvoorbeeld een Pulledag.
De organisatie heeft zelf besloten dat het met de geldende voorwaarden geen jaarmarkt kan worden zoals de organisatie die voor ogen hebben. Daarnaast willen de vrijwilligers dat het  één is die je met plezier kan organiseren en de vele vrijwillige uren aan voorbereiding in wil steken. Los daarvan hangt er ook een stevig prijskaartje aan om al de extra te nemen maatregelen te kunnen bekostigen.
Kortom; de gemeente heeft het niet eens kunnen afwijzen aangezien deze helemaal geen aanvraag heeft gehad.
Deel dit bericht!

Geef een antwoord