No Name, Balance en Erikah Karst: Laatste kaarten

Hoogeveen – De Tamboer en De Vrienden vieren feest met een Hoogeveens muziekfestival in de buitenlucht, vol optredens van Hoogeveense artiesten: No Name, Erikah Karst en Balance. Aanleiding voor het feest is het 35-jarig bestaan van de Vereniging Vrienden van De Tamboer én de landelijke opening van het nieuwe culturele seizoen. 

Het Vriendenfestival op vrijdag 27 augustus

Het publiek wordt getrakteerd op een optreden van de legendarische band uit Hollandscheveld: No Name. Officieel zijn ze al jarenlang gestopt, maar frontman en drummer Bertus ten Caat riep de band voor deze gelegenheid met plezier weer bij elkaar.

Dé coverband van Nederland heeft het druk, maar keert graag terug naar De Tamboer: Balance. Jarenlang stonden ze op Koninginnedag overal garant voor groot feest, daarnaast haalden ze regelmatig de voetjes van de vloer tijdens het Oliebollenbal in De Tamboer.

Ook voor de ‘Hoogeveense Ilse DeLange’ Erikah Karst voelt optreden in De Tamboer als thuiskomen. Ooit werd ze omschreven als het ‘best bewaarde geheim van Nederland’, maar die tijd is voorbij. Erikah groeide op in een muzikaal nest, waar muziek gelijk stond aan ademen. Deze sterke vrouw staat middenin het leven en is klaar voor alles wat het leven biedt, zolang er maar muziek in zit.

Bestel uw kaarten hier

Geef een reactie