Algemeen

Oproep: Wat zijn de iconen van Hoogeveen? Win actie

Hoogeveen heeft veel moois te bieden. Maar wat zijn nou de meest iconische gebouwen en bezienswaardigheden die absoluut thuishoren in een houten skyline van Hoogeveen? Na onder andere Rotterdam, Groningen en zelfs New York krijgt ook onze plaats een uit hout gesneden skyline!

City Shapes doet een oproep aan jullie: Welke iconen zouden de inwoners van Hoogeveen vereeuwigd willen zien in een houten skyline? Is dit het gebouw van TVM Verzekeringen of toch een ander mooi gebouw. Laat het weten in de reacties onder dit op Facebookbericht van Regionieuws Hoogeveen.

Wat is City Shapes

Lege muren, saaie posters of oude schilderijen. In de zoektocht naar iets nieuws, iets unieks ontstond het idee voor City Shapes in de zomer van 2016. De mooiste houten wanddecoraties. Bij City Shapes houden we van het ontdekken van nieuwe plekken. Het is onze passie en ons doel om hout en design te combineren. De shapes brengen een herinnering aan de muur van je favoriete plek, geboorteplaats of die ene onvergetelijke reis. Zo vind je bij City Shapes niet alleen maar skyline’s van steden maar ook uitgesneden wereldkaarten en F1 circuits en nog veel meer.

WINACTIE:

Wanneer de houten skyline van Hoogeveen gerealiseerd is, zal Regionieuws Hoogeveen in samenwerking met City Shapes een exemplaar gratis weggeven middels een winactie!

Foto: City Shape van de stad Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen