Ondernemers Hoogeveen bieden maandag toekomstvisie aan aan gemeenteraad en college

Hoogeveen – Nu de gemeenteraadsverkiezingen in zicht komen – maart 2022 – willen de gezamenlijke ondernemers een toekomstvisie onder de aandacht brengen in hun Position Paper “Hoogeveen sterk verankerd in de regio”.

Er liggen grote uitdagingen – maar vooral ook kansen – en daar werken zij graag samen aan. In het spoor van Roelof van Echten, die als ondernemer begreep dat samenwerking met collega-ondernemers én met het openbaar bestuur tot de beste resultaten kon leiden.

Het aanbieden van de toekomstvisie zal  maandag 16 augustus  in het Raadhuis van Hoogeveen van Hoogeveen, door Jan R. Stam (Binnenstad Hoogeveen), Harjo Woltinge, Gert-Jan Mannak (Ondernemend Hoogeveen) en Ewout Klok (STiB) aan plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad Kamiel Bertels en wethouder economische zaken en binnenstad Jan Zwiers.

De coronapandemie van 2020 is in West-Europa op de terugweg. De economische gevolgen van deze pandemie zijn echter nog niet te overzien maar zullen nog lang merkbaar zijn. De ondernemers van Hoogeveen hebben zich in de afgelopen periode verder verenigd en komen met een gezamenlijke oproep aan de politieke partijen in de gemeente Hoogeveen. Samen optrekken als lokale overheid, ondernemers, onderwijs en inwoners zal het motto zijn en bedenk: “als je niets verandert, krijg je nooit meer dan hetgeen je nu hebt”.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord