Fruitpersdag in Zuidwolde gaat helaas op zondag 3 oktober voor bezoekers niet door

De Fruitpersdag 2021 gaat helaas op zondag 3 oktober voor bezoekers niet door! Nadat de organisatie begin juli alle vertrouwen hadden in een goed verloop van Corona, is er eind augustus op grond van de huidige regels besloten deze dag toch te annuleren. Pas na 20 september zou de kans bestaan dat er minder regels zouden zijn. En voor ons als organisatie zou dit te kort dag zijn.

Opgave persen fruit op http://www.fruitpersdag.nl
Op dit moment is er nog wel de mogelijkheid, dat eigenaren van boomgaarden hun appels en peren op de 3e oktober aanleveren. Bezoekers zijn hierbij helaas niet welkom i.v.m. de regelgeving.
Opgave via de website http://www.fruitpersdag.nl is een voorwaarde en natuurlijk zolang we nog niet aan de maximale hoeveelheid aangeboden fruit zitten…
Het adres voor het persen op 3 oktober is: Agra Service G. Lindenhols, Kleefegge 6a, 7921 RB Zuidwolde
In de week ervoor krijgt u een berichtje over de tijd dat u wordt verwacht.
Aanmeldingen boven de 100 kg krijgen het sap van hun eigen fruit. Wie geen 100 kg heeft, daarvan kan het fruit gecombineerd worden om tot een voldoende hoeveelheid te komen om te persen

Verder bestaat er natuurlijk altijd de mogelijkheid zelf het fruit aan te bieden bij Kees Vernooij in Steggerda. Zie hiervoor: http://www.fruitpersfrieslandzuid.com/ of andere aanbieders.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord