Algemeen

Geen jaarmarkt en feesttent activiteiten in Hollandscheveld: kermis nog onzeker

Hollandscheveld – Bij Aktiviteitencommissie Toekie komen veel vragen binnen omtrent de feestweek.  De feestweek zal in flink uitgeklede vorm doorgang vinden van 23 tot en met 29 augustus.

Op dit moment is het al zeker dat de jaarmarkt op de laatste zaterdag van de maand augustus niet doorgaat. Het zelfde zal gelden voor de feesttentactiviteiten.

Kermis onzeker

Vorig jaar was er wel een kermis, maar op dit moment is dit nog onzeker of deze wel door kan en mag gaan. Hier hoopt Aktiviteitencommissie Toekie zo snel mogelijk duidelijkheid  over te hebben.

Paar activiteiten gaan door

Wat gaat er wel door;

-Er is een fietstocht uitgezet. De route hiervoor volgt online of is t.z.t. te vinden in beide supermarkten.

-Wandeltocht ook hiervoor komt binnenkort de route beschikbaar en ligt bij de supermarkt.

-Optreden Clown voor kinderen tot 12 jaar. Meer info hierover volgt binnenkort op de pagina van Aktiviteitencommissie Toekie.

Annuleren jaarmarkt is eigen besluit organisatie

De organisatie ziet en hoort veel reacties dat de jaarmarkt NIET zou mogen. Dit is onjuist. Het mag wel degelijk en onder dezelfde voorwaarden als bijvoorbeeld een Pulledag.
De organisatie heeft zelf besloten dat het met de geldende voorwaarden geen jaarmarkt kan worden zoals de organisatie die voor ogen hebben. Daarnaast willen de vrijwilligers dat het  één is die je met plezier kan organiseren en de vele vrijwillige uren aan voorbereiding in wil steken. Los daarvan hangt er ook een stevig prijskaartje aan om al de extra te nemen maatregelen te kunnen bekostigen.
Kortom; de gemeente heeft het niet eens kunnen afwijzen aangezien deze helemaal geen aanvraag heeft gehad.

Geef een reactie