Open dag Speel-o-theek

Hoogeveen – De Speel-O-Theek viert in 2018 haar 40-jarig bestaan. In dit jubileumjaar worden veel leuke activiteiten georganiseerd. Op zaterdag 14 juli 2018 houd de Speel-o-theek wwn  ‘OPEN DAG’ waarin ze zich bruisend presenteren aan alle inwoners van de regio Hoogeveen.

Veel spel-activiteiten voor kinderen; verkoop van speelgoed dat niet meer wordt uitgeleend en nog veel meer festiviteiten. En gedurende het hele jaar een jubileum-korting-jaarabonnement voor nieuwe abonnees: € 25,- in plaats van € 32,50. Huidige abonnees kunnen die korting ook krijgen als ze een nieuwe abonnee aanbrengen.
Tevens organiseren ze op de Open Dag een KINDER-ROMMELMARKT. Kinderen (met hun ouders) kunnen een tafel huren om hun overtollig speelgoed, kleding, etc. te koop aan te bieden. De opbrengst mag je zelf houden. We hebben een tiental tafels (ze staan binnen) beschikbaar. Vol = vol. Abonnees kunnen een tafel huren voor € 5,-; niet-abonnees betalen € 10,- Aanmelden via info@speelotheekhoogeveen.nl adres: De Ploeger 1  foto:pixabay

Deel dit bericht!

Geef een antwoord