Nieuw machinepark voor VV Noordscheschut

Noordscheschut – Nadat de privatisering van het prachtige sportpark De Meulewieke 8 jaar geleden heeft plaatsgevonden, is dit jaar de stap genomen om het gehele machinepark te vernieuwen.

Dit alles om het onderhoud van de velden goed/ nog beter uit te kunnen voeren en de kwaliteit van de accommodatie op peil te houden.

Zowel voor het onderhoud van ons kunstgras- als natuurgrasvelden zijn verschillende nieuwe machines aangeschaft die het de vrijwilligers die dagelijks de veldwerkzaamheden uitvoeren, eenvoudiger en makkelijker zullen maken de kwaliteit van het sportpark op een hoog niveau te houden.

Een serieuze en weloverwogen zoektocht voor een leverancier voor deze specifieke machines heeft  doen besluiten met MTH machine techniek in zee te gaan, voor de beste kwaliteit en prijs.

Na een aantal weken van vertraging (mede door de blokkade van het Suez-kanaal), was het woensdag dan eindelijk zo ver dat al het nieuwe materieel bij  op het sportpark arriveerde.

De voetbalvereniging  verwachten uiteraard met de aanschaf van deze nieuwe machines de accommodatie nog jarenlang goed te kunnen onderhouden en door deze kwaliteitsimpuls het onze vrijwilligers, waar ze enorm trots op zijn, wat makkelijker te maken om de dagelijkse (veld)werkzaamheden uit te voeren.

Op de foto al de vrijwilligers die dagelijks de vereniging enorm trots maken met het nieuwe machinepark (ontbrekend Jan Botter) Foto: vv Noordscheschut

Deel dit bericht!

Geef een antwoord