Autobezitter bijna voor tweede keer slachtoffer katalysator diefstal

Hoogeveen – In de nacht van maandag op dinsdag rond 00:15 uur is er voor een tweede keer geprobeerd om een katalysator onder een Toyota Prius weg te nemen aan de Pottingastraat in Hoogeveen. De eigenaresse die na de eerste gelukte diefstal direct een camera systeem heeft aangeschaft kon gelukkig een tweede diefstal voorkomen. 

De auto staat ’s nachts onder een lantarenpaal geparkeerd aan de Pottingastraat in de wijk Venesluis wanneer dieven hun slag denken te kunnen slaan. De auto word opgekrikt en gereedschap werd voorbereid. Echter werd de eigenaar van de auto wakker van geluid voor het huis. Hierop besloot ze de dieven weg te jagen door heel hard te schreeuwen. Hierop voorkomt zij een schadebedrag aan haar auto van ongeveer 2400 euro.

De Katalysatoren staan als erg gewild te boek omdat hier dure edelmetalen inzitten. Vooral van de Prius is erg geliefd op dit moment onder de dieven. Bewaak je auto goed, en bekijk het filmpje van Louman hoe je de diefstal kunt voorkomen.

Hieronder de video van poging tot diefstal. Ken je de auto met de dieven bel direct de politie op 0900-8844 en doe melding.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord