Dansers van Tresor Dance Center zie je overal

Hoogeveen: Afgelopen dinsdag mocht de Hoogeveense Anne-Roos (12 jr.) meewerken aan opdracht voor Nike Europe. Na een dag van voorbereiding mocht ze samen met vier andere dansers uit Nederland een aantal shows opvoeren. Op deze manier introduceerde Nike de nieuwe kledinglijn aan haar Europese afnemers. Nike is één van de grootste kledingmerken ter wereld.

Dankzij TDC (Tresor Dance Center in Hoogeveen) is Anne-Roos in de gelegenheid gebracht om auditie te doen bij een dancecenter in Amsterdam die samenwerkt met grote merken als Nike. Uit de grote groep dansers werd zij, samen met nog 2 andere dansers van TDC, geselecteerd en opgenomen in het modellen-bestand.

Tweewekelijks wordt er getraind in Amsterdam voor evenementen als dit. Het is niet de eerste keer dat dansers van TDC hun weg vinden naar het podium. Zo is recent Lotte Mulder gecast voor het witte doek en heeft ze een hoofdrol gekregen in de film Sisters. Maar ook de teams zoals Vanity hebben het podium gevonden als Time To Dance dat werd uitgezonden op RTL4. Kinderen van de hele dansschool worden betrokken bij diverse optredens. In april mocht een grote groep dansers van TDC de openingsdans verzorgen van het koningspaar in Groningen. Maar ook vorige week heeft een grote afvaardiging een showcase gegeven op de Vismarkt in Groningen.
Iedereen kan dansen bij TDC.

Tresor Dance Center Hoogeveen

Als je het leuk vindt om te dansen, dan is TDC jouw dansschool. Iedereen is gelijk en het gaat vooral om het plezier van dansen. Het gaat er bij TDC absoluut niet om of je de goed bent, het gaat om wie jij bent en dat jij plezier hebt. Aanstaande zaterdag is de eindvoorstelling van TDC in de Tamboer. Kom gerust eens kijken! Alle dansers van TDC ga je daar op het podium zien. Natuurlijk de halve-finale-dans van Time To Dance van Vanity, maar ook de groepslessen van jong en oud. Het wordt een professionele show met als thema Everyday Life. Dagelijkse dingen die we allemaal herkennen.

Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar en kosten € 15,-. En natuurlijk ben je van harte welkom om een proefles te doen bij TDC.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord