McDonalds viert de zomer met Big Mac-luchtballon

Hoogeveen – McDonald’s start de zomer altijd op een ludieke manier met acties. Dit jaar gaat de fastfoodketen met een heteluchtballon in de vorm van een Big Mac-menu de lucht in. Gedurende de zomer maken fans kans op een vlucht in deze veertig meter hoge luchtballon.

“Er hangen ‘Good Times’ in de lucht. Het is zomer en we kunnen dit na lange tijd weer samen met onze geliefden vieren”, vertelt Zilla Smith, die Marketing Manager bij McDonald’s Nederland is. “Wij willen deze zomer extra bijzonder maken en heel Nederland verblijden met Good Times. Niet alleen door fans de kans te bieden om een vlucht te maken in deze bijzondere ballon, maar ook door bij de mensen op de grond een lach op hun gezicht te toveren. Want wie wordt er nou niet vrolijk bij het zien van deze iconische ballon?”

Eerder vanavond vloog de luchtballon over Hoogeveen en deze was goed te zien! Er stonden dan ook veel mensen te kijken bij het opstijgen van de ballon en sommigen van hen volgden de ballon om te kijke nwaar deze heen vloog. Hij vervolgt zijn weg momenteel richting Alteveer.

Je kunt via de McDonald’s app een geliefde, collega, vriend(in), familielid of misschien wel gewoon jezelf nomineren voor een ballonvlucht, door te vertellen waarom de persoon deze unieke ervaring verdient. Elke week wordt de meest bijzondere inzending geselecteert door een jury. Deelnemers van de actie maken ook kans op andere prijzen!

Bron: FoodClicks

 

Foto’s: Mark Otten & Gerard Duinkerken.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord