Dolle pret in Elim tijdens straat feest en bij Roy Winter houthandel

Elim – Zaterdag 31 juli was het dolle pret in en rond de loodsen aan de Bennerwij bij Houthandel Roy Winter * ‘T holt nooit op*. Hier liepen namelijk een aantal clowns rond die de boel af en toe flink op stelten zette. Ook hielpen deze clowns de klanten mee met het uitzoeken van hout en aanverwante producten.

Vrijdag 23 jullie straatfeest in Elim

Het idee is bedacht door het afgelaste plan van vorig jaar zomer. In de zomer van 2020 was een heel plan opgezet oom dat de kinderen niet op vakantie konden. Roy vond dit erg sneu voor de kids en besloot samen met een aantal mensen dat er een feestje moest komen. Binnen een dag waren er 30 vrijwilligers opgetrommeld, stroom geregeld, springkussens besteld en spelletjes verzonnen om alle kinderen een onvergetelijke dag te brengen. Helaas gooide het weer roet in het eten, door een hittegolf moest alles worden afgelast, en waren er veel kinderen erg teleurgesteld.

Twee maanden geleden kwam Jolyn van speeltuin de Kindervreugd bij Roy om samen weer iets te gaan organiseren. Maar het moest natuurlijk wel groots aangepakt worden. Stefan Haaijer van Haaijer verhuur kwam een springkussen brengen op het veld bij het speeltuintje. Het grasveld was door de gemeente een dag van te voren al netjes gemaaid. De clowns Janine en Robert zette de boel goed op stelten in de speeltuin. Voor iedereen was een lekkere versnapering geregeld en er werd door de hele buurt goed geholpen.

Zaterdag 31 juli

Ook bij Roy op de zaak die dit als extra ludieke actie heeft uitgevoerd waren zaterdag clowns aanwezig. Vorig jaar had Bert tegen Milan een werknemer van Roy gezegd ik ga je een clownspak kopen en zet je voor aan de weg. Roy bedacht zich dit jaar niet en heeft de pakken aan Milan ( Pipo de clown ) en Bert ( Mamaloe ) gegeven. Zowel Bert als Milan maar ook de klanten lagen de gehele dag dubbel van het lachen, er kwam regelmatig lawaai uit het houtstek.

Namens Roy en Speeltuin Kindervreugd wordt de hele buurt bedankt voor het voorzien van stroom op alle springkussens. Het helpen van alles klaar zetten en ondersteunen en begeleiden van de kinderen. Roy is super trots op de samenwerking van alle buurtbewoners van de Carstenswijk in Elim.

Foto’s: Razende reporter en Roy Winter.

 

 

Geef een reactie