‘Bestuurscrisis’ in Elim bij Plaatselijk Belang

Elim: Bestuurlijk Elim wist er al van, maar precies vandaag troffen dorpsbewoners de nieuwsbrief juni 2018 van het PB op de deurmat, waar velen toch wel een beetje van schrokken. “Er is een bestuurscrisis ontstaan”.

Gebrek aan mensen die kunnen besturen en het niet kunnen vinden van de juiste mensen op de verschillende bestuursposten kunnen uiteindelijk leiden tot een val van het Plaatselijk Belang. Dit laatste wil PB Elim niet laten gebeuren! Eigenlijk zoekt het PB mensen die de ins en outs van ons dorp kennen en weten wat er speelt of speelde. Mensen van buitenaf kunnen best meebesturen, maar er moet voldoende kennis over Elim aanwezig zijn. Ook zouden dit soort bestuurders laagdrempelig toegankelijk moeten zijn voor het dorp. “Zo van schuif maar even aan bij mijn keukentafel”. Het PB bestaat al 114 jaar en zoekt naarstig naar geschikte nieuwe bestuursleden om het PB weer helemaal nieuw op de kaart te zetten. Zo’n nieuw bestuur zou dan kenbaar kunnen maken waar het PB voor staat en wat de beoogde doelen zijn voor de nabije toekomst.

Mensen die denken over de juiste capaciteiten te beschikken kunnen zich opgeven via plaatselijkbelangelim@gmail.com. Het PB hoopt snel weer op volle sterkte te zijn.

Geef een antwoord