Wings en Wheels begroet grootste éénmotorige dubbeldekker ter wereld

Hoogeveen – Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, wordt op vliegveld Hoogeveen voor de vijftiendekeer ‘Wings en Wheels’ gehouden. Een evenement voor het hele gezin met voor de eerste keer een voorjaarsbeurs. De bezoekers aan de 15e editie van Wings en Wheels, Hemelvaartsdag 10 mei 2018 op
Vliegveld Hoogeveen, kunnen niet alleen kijken naar, maar ook meevliegen met één van de meest beroemde oldtimer vliegtuigen van de wereld.
Piloot Rob de Man bezoekt met zijn legendarische Antonov AN 2 het evenement en biedt exclusieve rondvluchten aan met dit van oorsprong Russische vliegtuig. Per vlucht is er ruimte voor maximaal tien passagiers waarvan er voor twee personen, tegen extra betaling, ook nog eens een zitplaats is in de cockpit.

Voor een bedrag van 75 euro maak je al een stijlvolle vlucht boven Hoogeveen van 15 minuten zuivere vliegtijd. Aanmelden kan ter plaatse of van te voren via:
info@classicwings.nl.
Beleef de charme van vroegere tijden aan boord van ’s werelds grootste éénmotorige dubbeldekker, de Antonov AN 2. Het zilvergrijze toestel van Classic Wings, met als
bijnaam ‘Tante Anna’, is afkomstig van vliegveld Teuge. Naast de Antonov zijn er nog veel meer bijzondere klassieke vliegtuigen en automobielen te zien. Voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten en het hoogtepunt wordt ongetwijfeld de grote afsluitende parade met alle deelnemers. Tegelijkertijd vindt er op het vliegveldterrein een grote lentebeurs plaats.

De entreeprijs voor Wings en Wheels, inclusief een bezoek aan de voorjaarsbeurs,
bedraagt 5 euro voor volwassenen. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro.
Er is gratis parkeergelegenheid bij het vliegveld.
Kijk voor meer informatie op www.wingsenwheels.nl

Deel dit bericht!

Geef een reactie