Kinderen vermaken zich opperbest bij spel/speeldag op Elim

ELIM – Het was vrijdagmorgen al gezellig druk met vrolijke en joelende kinderen bij Speeltuin Kindervreugd op Elim.   Samen met vele vrijwilligers  was er een gezellige spel/speeldag georganiseerd.

Van allerlei spellen waren georganiseerd, maar ook de diverse luchtkussens konden op veel animo van de kinderen rekenen. Natuurlijk kon er ook even lekker gedanst worden en was het genieten van een heerlijke suikerspin en ranja. Door de overweldigde opgave van kinderen moest de dag in twee delen worden opgesplitst. Deze speeldag was is in twee categorieën gedeeld: van 09:00 – 12:00 uur de peuters tot groep 3 en van 13:30 – 17:00 uur de kinderen van groep 4 tot 8.

Dit jaar wel een spel/speeldag

Het was vorig jaar al de bedoeling dat initiatiefnemer Roy Winter deze dag zou gaan organiseren, maar dit kon door diverse omstandigheden nier door gaan. ‘Maar wat er in het vat zit verzuurt niet’ is de uitspraak van Roy. Samen met Speeltuin Kindervreugd Elim, vele vrijwilligers  en sponsoren kon het kinderfeest dit jaar wel doorgaan. 

©Foto: Martin Schonewille

Deel dit bericht!

Geef een antwoord