Meesterlijk merkwaardig Masterclass door Claudia Bouwens

Als ondernemer heb je veel talenten nodig in je hoge hoed. Het is keihard werken. Strategische marktbewerking en tactische klantbenadering zijn van levensbelang voor jouw ondernemerssucces. Toch struikelen veel ondernemers over authentiek profileren, naamsbekendheid, reputatie, presentatie en een continue stroom aan gekwalificeerde leads.

 

Op maandag 19 juli, 19.00 uur verzorgt Claudia Bouwens de Masterclass “Meesterlijk Merkwaardig”. Het wordt een dynamische thema-avond waarbij Claudia wel wat troefkaarten uit haar hoge hoed tovert.

 

Maak er werk van!

Investeer in het succes van jouw bedrijf. In een andere manier van klantbenadering. In een succesvolle online presentatie. In het intelligent samenstellen van een bellijst. In een werkende social mediastrategie. Juist niet vanuit een boekje. Maar vanuit de praktijk. Samenwerken met Claudia staat voor: versterken wat werkt en vervangen wat niet werkt.

 

Claudia Bouwens

Claudia: “Het is onvoorstelbaar hoeveel kansen er blijven liggen. Daar verwonder ik me keer op keer over. Zeker, mijn levenspad heeft eraan bijgedragen dat ik altijd kijk naar kansen. Dat ik denk in oplossingen en nooit in problemen. Heilige huisjes en hokjes werp ik graag omver als ze het gewenste resultaat in de weg staan. Je doel, die stip op de horizon; daar ligt je focus. Dit is het grootste obstakel naar succes. Het is mijn missie om de mindset van mensen te (k)raken. Want laten we eerlijk zijn, zo vaak ben je zelf de grootste sta in de weg van succes. Belemmerende overtuigingen als “wie zit op mij te wachten” of de angst voor een nee, weerhouden ondernemers hun producten en diensten optimaal te verkopen”.

 

Kosten en aanmelden

Kaarten zijn beschikbaar voor € 15,- (vooraf reserveren). Aan de deur: € 17,50.

 

Wil je je aanmelden voor deze workshop? Stuur je naam en mailadres via een appje naar 0627269035. Vol =vol!

 

Over de Veenbazen

Veenbazen zijn creatieve ondernemers tussen de 18 en 35 jaar, die er samen voor gaan in de regio Hoogeveen! Meer informatie over de Veenbazen en het programma vind je op www.veenbazen.nl

Geef een reactie