Zakelijk

Hoofdsponsoren AB Bouw en Groothandel Albatros verlengen verbintenis met HZVV

HOOGEVEEN – André Bouwmeester van AB Bouw en Carlo Annen van Groothandel Albatros hebben hun hoofdsponsorschap bij hoofdklasser HZVV verlengd.

AB Bouw heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de verbouw, nieuwbouw en renovatie. Daarnaast verzorgen ze het hele bouwproces van begin tot eind en mede daardoor een gerenommeerde naam in de regio. AB Bouw is tevens aangesloten bij Bouwgarant, het grootste keurmerk in de bouw van Nederland. Dat houdt in dat ze aan alle strenge eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid voldoen.

Groothandel Albatros is een familiebedrijf dat is gevestigd in Hoogeveen. Vader Wim en zoon Carlo zijn bekende gezichten binnen de club. Albatros is een groothandel in food en non-food producten. Zo leveren zij aan o.a. MKB-bedrijven, supermarkten (campings, SRV, etc.), (semi)-overheden en exportklanten. Daarnaast lanceerde het bedrijf onlangs het concept shopbijalbatros.nl, waarbij consumenten ook tegen scherpe tarieven kunnen inkopen.

Beide sponsoren zijn al vele jaren aan HZVV verbonden. Businessclub HZVV Onderneemt en HZVV willen ook via deze weg AB Bouw en Groothandel Albatros nogmaals danken voor de steun en support aan de Hoogeveense voetbalvereniging.

Geef een reactie