Algemeen

210 jaar aan jubilarissen bij Chr. Muziekvereniging ‘Irene’

Nieuweroord – Tijdens de seizoensluiting zo vlak voor de vakanties mocht Chr. Muziekvereniging ’Irene’ uit Nieuweroord  maar liefst zes mensen in het zonnetje zetten. Deze leden zijn maar liefst goed voor 210 jaar aan muziektalent bij de vereniging.

 

De daarbij behorende oorkondes en bloemen werden dan ook aan deze leden overhandigd. Op deze avond kon  Dick Neijland die maar liefst 60 jaar muzikant is door gezondheidsredenen niet aanwezig zijn. Maar deze is persoonlijk in het zonnetje gezet thuis. Dick Neijland is 60 jaar muzikant geweest, waarvan de laatste jaren bij de Chr. Muziekvereniging Irene, waar hij ook penningmeester is geweest. Hij speelde trompet, o.a. speelde hij bij de Nationale Doden herdenking op de begraafplaats in Hollandscheveld de Last Post.

Jans: 50 jaar muzikant.

Hij is bestuurlijk actief geweest, was zeer betrokken bij de TT organisatie en heeft ( en nog) zijn bijdrage gegeven aan het ophalen van het oude papier.

Dineke: 50 jaar muzikant

Ook zij is bestuurlijk actief geweest, ook al is dit langer geleden, ook was zij betrokken bij het tot stand komen van de Welen Weer, onze krant van en voor de vereniging.

Sigrid: 25 jaar muzikant

Al heel wat jaren maakt Sigrid deel uit van de muziekcommissie en beheert zij onze muziekbibliotheek en zorgt dat wij allen onze muziekstukken krijgen, zowaar geen kleinigheid!

Bianca:12,5 jaar muzikant

Bianca kwam bij ons ter versterking, ( of invulling van onze hoornsectie) en zij is niet weer weggegaan.

Kevin: 12,5 jaar muzikant.

Onze steun en toeverlaat, speelt als basis van onze muziekvereniging op de bas en staat altijd klaar voor wat voor klus dan ook, of dit nu opbouwen is van het podium of invallen bij het ophalen van het oud papier, je doet nooit tevergeefs een beroep op hen.

 

Al met al zijn we ze bij Irene rijk gezegend met zoveel mensen die vele jaren ervaring hebben  in het bespelen van een instrument. Jammer dat het ledenaantal minder is  geworden, maar zeker niet in kwaliteit!

Dick Neijland krijgt zijn oorkonde thuis uitgereikt

 

Geef een reactie