Succesvolle afsluiting jeugd Thrianta

Zo’n anderhalve maand geleden werden we vanuit het Jeugdbestuur gepolst, wat de mogelijkheden waren om een Sleep-Inn te organieren onder de huidige omstandigheden. Nadat Corona het hele seizoen al overhoop had gehaald, brak dan de maand juni aan met diverse versoepelingen. Omdat normaal gesproken de organisatie het hele jaar doorloopt, was de uitdaging duideijk: al dan niet in verkorte vorm de Sleep-Inn 2021 werd een feit.

 

Om 17:30 uur gingen de hekken van het terrein aan de Terpweg open. Voor alle jeugdteams stond een oefenwedstrijd op het programma tegen jeugdploegen van EKC2000 uit Emmen en Vitesse uit Beilen. Ongeacht de uitslag voerde het plezier in de wedstrijden de boventoon. Nadat alle kinderen een plaatsje in de tenten hadden gevonden, was er tijd om het springkussen te testen. Onder het genot van een hapje, drankje werden de andere jeugdploegen aangemoedigd.

Vanwege het ingekorte programma, mochten de jongste kinderen voor het eerst mee doen met het nachtspel; “het douanespel” werd vol overgave op het hele veld gespeeld. Op de meeste ingenieuze manieren werden attributen als een korf, een skippybal of een theezakje met alle gemak naar de overkant gesmokkeld.

Zo tegen middernacht was het tijd voor de jongste jeugd om naar bed te gaan. De oudere jeugd zocht nu de uitdaging om zo lang mogelijk wakker te blijven. Uiteindelijk wonnen de B’s dit uiteindelijk glansrijk. Zelfs een enkele nachtwaker heeft het bijltje aan Maarten moeten geven.

 

De volgende ochtend begon voor sommigen al heel vroeg. Waar de laatste kinderen de strijd tegen de slaap opgaven, kwamen de eerste kinderen alweer uit de tent. Na een stevig ontbijt, gesponsord door DE COOP uit KRAKEEL, was het tijd om de ochtend open te breken met een ochtend gymnastiek. Hoe fanatieker men meedeed, hoe korter de oefening werd. Als gevolg van het gebrek aan een fatsoenlijke nachtrust, was het voor sommigen een hele opgave om zich vol in te zetten tijdens deze ochtend sessie.

Terwijl uitgeruste ouders hun uitgeputte kroost weer op kwamen halen, ging de leiding nog even door om de kantine weer netjes af te leveren voor het ComfortFloors Over en Weer Toernooi 2021 die middag.

 

Naast alle vrijwilligers vanuit de vereniging en dankzij de hulp van diverse ouders , waren natuurlijk ook dit jaar weer een aantal sponsoren, die we willen bedanken met het tot stand komen van dit onvergetelijke weekend. Langs deze weg willen we ze dan ook hartelijk bedanken: Installatiebureau Ten Buur, en Coop De Grote Beer. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord