112/Misdaad

Inzittenden donkerblauwe VW Golf Cabrio gezocht na zware mishandeling

Wie herkent dit voertuig of weet wie de inzittenden waren? Zij zijn betrokken geweest bij een ernstige mishandeling op dinsdag 8 juni op de Ketelskamp in Meppel. Rond 11.30 uur is daar een rij-instructeur uit Fluitenberg door deze donkerblauwe VW Golf Cabrio aangereden en enkele meters meegesleurd. De politie is op zoek naar de inzittenden. Ook aan getuigen wordt gevraagd zich te melden.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het weten via het tipformulier.

Omschrijving

Deze auto reed op de Ketelskamp en keerde op het doodlopende gedeelte van deze weg en reed vervolgens terug waarbij hij de rij-instructeur aanreed. Daarna reed de VW Golf Cabrio door en sloeg vervolgens linksaf naar de Eekhorstweg.

In de donkerblauwe VW Golf Cabrio met dubbele koplampen zaten twee witte mannen van rond de 25-30 jaar oud. Beiden droegen een zonnebril en een petje.

Herkent u deze auto of de inzittenden? Hebt u de aanrijding zien gebeuren of hebt u de auto na de aanrijding zien rijden in de buurt van de Ketelskamp in Meppel? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. U kunt uw tip ook delen via het tipformulier op deze pagina.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: