Fietsfestival Drenthe en Van ’t Hooge fietsen samen verder

Op 19, 20 en 21 augustus kan jong en oud weer genieten van volop gezelligheid op de fiets. Het Fietsfestival Drenthe, voorheen Trappen, Happen en Stappen, wordt dit jaar wederom georganiseerd. Meedoen kan één, twee of drie dagen.

 

Nu ook een route van 60 kilometer

Bij het Fietsfestival Drenthe staat het recreatief fietsen centraal met elke dag verschillende mooie fietsroutes. Iedereen kan meedoen want we er zijn fietsroutes van 30, 40 en nu ook een route van 60 kilometer. Langs de route bij verschillende stopplaatsen kunnen jong en oud deelnemen aan diverse activiteiten, genieten van muziek en theater en kindervermaak.

 

Catering door Van ’t Hooge

Maar wat is een mooi evenement zonder catering? Daarvoor moest de organisatie dit jaar op zoek naar een professionele samenwerkingspartner mede door de eisen die gesteld worden aan de uitgifte van de catering door de corona-maatregelen.

We zijn blij te kunnen melden dat we een mooie samenwerking hebben gevonden met een lokale partij, vertelt Myrthe Strijker van evenementenbureau Niquell. Dit jaar gaan we samenwerken met Van ’t Hooge en daar zien we enorm naar uit. Inge van ’t Hooge is druk bezig geweest en heeft lekkere lunch en borrelboxen samengesteld die samen met de tickets besteld kunnen worden. Er is keuze uit Borrelboxen (Hollands of Mediterraans) , Lunchpakketten (Regulier of luxe) , Snackpakketten (Regulier of gezond) En uiteraard is er ook een snackpakket speciaal voor kinderen.

 

Samenwerking met Plaizier

Plaizier is daarnaast al jarenlang betrokken en zal ook dit jaar niet ontbreken.

Ergens langs de route op een mooie locatie  komt u hen zeker.

 

Aanmelden

Wilt u verzekerd zijn van een startbewijs op het tijdstip dat u het beste past en genieten van een heerlijke lunch- of borrelbox onderweg? Wees er snel bij want vol = vol!

Er zijn al meer dan 500 tickets verkocht!

 

Ticketverkoop: www.fietsfestivaldrenthe.nl

Tot 29 juli geldt de early bird actie, waardoor tickets met korting gekocht kunnen worden.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord