Groot applaus voor Musicalklas 4 van Scala in de Tamboer

Zaterdag 26 juni gingen de coronaversoepelingen in en kon de Tamboer weer meer publiek ontvangen. Ongeveer 70 personen maakten daar gretig gebruik van en konden de Musicalklas 4 van Scala live te aanschouwen.
Door: Jan Penninkhof
De musical heette ‘Het Geheim’. Lisa, Soof, Sem en Lois, vier jonge scholieren, rijden na een avondje stappen een vrouw aan maar rijden door omdat de bestuurster Lisa teveel gedronken had. Als dan duidelijk wordt dat de vrouw niet ernstig gewond is is de reden om het eerlijk te vertellen al helemaal weg. Totdat een van hun medescholieren, Lena, er per ongeluk achterkomt en besluit het viertal te chanteren. Op deze manier probeert ze Lisa terug te pakken voor het jarenlang treiteren van haar gehandicapte zusje.
Het viertal probeert er achter te komen wie hen chanteert. De rode draad van de musical wordt afgewisseld met andere gebeurtenissen op de school: het liefdesverhaal van Kim en Rosan, de uitbundige Lesley en Eef en nog veel meer. En natuurlijk veel zang en dans met bijvoorbeeld Honey honey honey uit Mamma Mia en Ze huilt maar ze lacht van Maan.
Het verhaal eindigt als het viertal Lena weten te ontmaskeren.
Script en regie waren zoals al tientallen jaren van duizendpoot Gerrit Jan Rutgers.
Ga naar De Tamboer om het verdere programma (o.a. Tuinconcerten!) te zien
Deel dit bericht!

Geef een antwoord