Dames mode – Nu ook bij Herqua Sports

H00geveen – Herqua Sports is de afgelopen jaren enorm aan het uitbreiden geslagen. Er zijn meer dan 40 van de nieuwste en hipste merken toegevoegd, met de nadruk op dames fashion.

Consumenten weten Herqua al jaren goed te vinden voor sportartikelen en kinder- & herenmode, maar vanaf deze zomer heeft Herqua ook een enorm assortiment aan damesmode toegevoegd. De damesmode winkel Mrs. Jones, voorheen gevestigd aan de Hoofdstraat, is helaas gestopt en dit was de aanleiding om te kijken of er mogelijkheden liggen.

Inkoopster Britt van der Veen, heeft veel passie voor fashion en is hiermee aan de slag gegaan. Meisjes en dames konden al terecht bij Herqua voor sneakers en sportartikelen en natuurlijk bikini’s, maar veel vrouwen fashion was er destijds niet echt. Daar is nu dan eindelijk verandering in gekomen. De merken Selected Femme, Alix The Label, Freebird, Zoso, Fabienne Chapot, Maruti en Supder Dry zijn toegevoegd aan het assortiment van Herqua Sports. Met deze toevoegingen heeft Herqua inmiddels 234 merken onder 1 dak!

Ben je benieuwd? Herqua Sports is 7 dagen per week geopend en online op www.herqua.nl besteld = de volgende dag al thuisbezorgd. Tot gauw!

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord