Algemeen

Zaza, partner Bert Boer van Tea Time in Echten, moet terug naar waar land zijn geaardheid niet wordt geaccepteerd

Echten – Net op een moment dat  er veel commotie is  over een anti-homowet in Hongarije en in veel landen de regenboogvlag op veel plaatsen is te zien,  is er in Echten een petitie gestart. En wel voor Zaza. Hij is zijn thuisland ontvlucht juist om het niet accepteren van zijn geaardheid. Zaza moet Nederland verlaten én krijgt een inreisverbod van twee jaar.

Bert is een mooi mens. Een ondernemer van Tea Time in Echten.  Een positief ingesteld persoon, ondanks het verdriet dat hij moest meemaken. Bert verloor zijn eerste grote liefde. En ook van zijn tweede partner heeft hij afscheid moeten nemen.
Gitzwarte jaren. Gelukkig ging voor Bert de zon weer schijnen; door de liefde tussen hem en Zaza!

Zaza is zijn thuisland ontvlucht, omdat zijn geaardheid daar niet geaccepteerd wordt. Bert & Zaza wonen inmiddels twee jaar samen. Zaza zou graag meewerken in Bert’s onderneming . Hij heeft dit al eens gedaan, middels een tijdelijke werkvergunning. Het beviel beiden erg goed! Daarnaast verzorgt hij het huishouden en is Zaza mantelzorger van Bert zijn moeder. Ook zet hij zich als vrijwilliger in binnen het dorp.

Maar bovenal…

Maakt hij Bert gelukkig! En toch…zijn er zorgen… De afgelopen twee jaar zijn Zaza en Bert verwikkeld geraakt in een stroef proces met het IND (=Immigratie-en Naturalisatiedienst). Laatste uitspraak hierin is; Zaza moet Nederland verlaten én krijgt een inreisverbod van twee jaar…

 

Bert en Zaza zijn de wanhoop nabij. U kunt wellicht iéts voor hen doen; Door de petitie te tekenen.

Hopelijk wordt deze door velen ondertekend! Deze petitie zal door Zaza’s jurist worden meegenomen in het proces met het IND.

Kijk hier de video 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen