112/Misdaad

Helpers van vrouw met baby op vluchtstrook voelen zich bedrogen

H0ogeveen – Zondag reed een echtpaar op de A28 richting Hoogeveen. Nabij tankstation De Mussels zagen zij een vrouw met een baby op de vluchtstrook lopen. Het echtpaar besloot hier op terug te rijden en haar een lift te geven naar het dichtstbij zijnde tankstation. De vrouw was met haar auto gestrand langs de snelweg met een lege tank benzine. 

Het echtpaar heeft de vrouw en baby naar een dichtst bij zijnde pomp gebracht en voor haar getankt. Ook hebben zij het getankte bedrag een bedrag dat genoeg was om Meppel te redden betaald. Mevrouw had namelijk helemaal geen geld mee. Ze vertelde dat ze onderweg was naar Meppel vanaf omdat ze daar vandaan kwam.  Na het helpen van de mevrouw zijn de telefoonnummers uitgewisseld en is er een Tikke ( Betaalverzoek via telefoon) verstuurd. Na controle blijkt dat het echtpaar 2 verkeerde telefoonnummers heeft gekregen.

Het echtpaar is niet direct uit op geld maar wel op waardering. Nu hebben ze een mevrouw en baby geholpen die expres een verkeerd nummer heeft opgegeven. Het echtpaar voelt zich door deze actie van mevrouw behoorlijk opgelicht. Wie goed doet, goed ontmoet is het motto maar het kan natuurlijk ook anders.

mevrouw heeft een Slank postuur, blond geverfd haar, ongeveer 1.70/1.75, Nederlandse vrouw met donker kindje van ongeveer 15 maand oud, ongeveer 25/30 jaar oud er is geen naam bekend. Ze reed in de blauwe Toyota op de onderstaande foto.

Kent u deze vrouw of wilt u in contact komen met de helpende partij: klik dan hier

Geef een reactie

Aankomende evenementen