Gezondheid

Weer yogales in d’Olde Karke in echten

ECHTEN – Een yogales volgen in Echten. Je wordt als vanzelf meegenomen in de rustgevende atmosfeer van de locatie en de groep. Het beoefenen van yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, gewicht of lenigheid. Juist nu we de lockdown achter ons kunnen laten is het heilzaam om bewust te ontspannen en te bewegen. Nu we weer meer activiteiten kunnen ondernemen en actiever worden liggen blessures en overbelasting op de loer. Yoga kan ondersteunen bij het weer bewust waarnemen van lichaam en geest waardoor je binnen de eigen grenzen blijft bewegen. Yoga is gericht op soepel bewegen, balans, coördinatie en bewustwording. Het is een effectieve methode om fysiek en mentaal meer in balans te komen en te blijven.

 

Ontspannen is een werkwoord, diepe ontspanning en de regulatie van stress gaan niet vanzelf. Yoga, mindfulness en meditatie kan daarbij heel effectief zijn. Het biedt ontspanning door inspanning, ademregulering en het is herstel bevorderend en ondersteund het immuunsysteem. De doorwerking kun je ervaren in het dagelijks leven. Zoals in je privéleven, op je werk en tijdens het uitoefenen van je eigen sport. Groenkracht biedt tot half juli yogalessen in d’Olde Karke te Echten op donderdagavond om 19.00 uur en op vrijdagochtend om 9.00 uur. In de zomervakantie zijn er een aantal lessen buitenyoga. Meld je aan voor een proefles als je het eens zelf wilt ervaren.

Vanaf 16 en 17 september 2021 starten de cursussen. Je kunt ook alvast aanmelden voor een proefles is september.

 

Ben je liever buiten in de vrije natuur actief maar zou je wel graag werken aan ontspanning en bewustwording? Kies dan voor Mind-Walk® waarbij invloeden uit forest bathing, mindfulness en yoga samenkomen met mooie natuurwandelingen. Momenteel kan er ingestroomd worden in de Mind-Walk® chakra serie. In oktober zijn er korte workshops ter kennismaking en daarna start er weer een nieuwe basiscursus.

 

Kennismaken? Bel, app of mail naar: Nienke Veurink, 06-18462721. Zie www.groenkracht.nu voor meer informatie en contactgegevens. Groenkracht is ook aangesloten bij www.buiten-yoga.nl.

 

Geef een reactie