Algemeen

Spullenbeurs op 22 juni in samenwerking met Hoogeveense Uitdaging

Het tweede gedeelte van de vernieuwbouw van de Westerkim in Hoogeveen is klaar en wordt binnenkort van binnen opnieuw ingericht. Daarbij komen veel spullen vrij die zeker nog een tweede leven verdienen. Dit betekent dat de Westerkim in samenwerking met de Hoogeveense Uitdaging op dinsdag 22 juni opnieuw een spullenbeurs organiseert om de spullen een tweede maatschappelijk leven te geven. Ophalen is gratis.

 

Alles moet weg
De spullenbeurs is tussen 09:00 en 13:00 uur en vindt plaats aan de Griendtsveenweg 10 in Hoogeveen. Deze loods staat tegenover de Westerkim en daar staat al het materiaal opgeslagen. Er staan hier onder andere veel stoelen (in verschillende vormen/maten en met of zonder armleuning), tafels, banken, kasten, koelkasten en andere kleine spulletjes.

 

Belangrijk!

Meld je aan via het formulier op de website van de Hoogeveense Uitdaging: https://www.hoogeveenseuitdaging.nl/algemeen/22-juni-spullenbeurs-in-samenwerking-met-de-westerkim/ Om drukte te voorkomen wordt iedereen ingedeeld in een tijdvak. Mensen die zich niet hebben aangemeld worden helaas niet toegelaten. Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht. Alles moet de 22e weg, dus mocht je iets uitzoeken, dan hanteren we de regel dat je dat meteen meeneemt (of in overleg iets later op de dag ophaalt tot 13.00 uur). Er kunnen helaas geen dingen op voorhand gereserveerd worden. We hanteren het principe: wie het eerst komt, het eerst maalt.

 

Sociaal Maatschappelijke bestemming

De door jou opgehaalde goederen moeten een sociaal Maatschappelijke bestemming krijgen en mogen niet met commercieel oogmerk worden verhandeld. Deelnemers die zich aanmelden ontvangen een bevestiging.

 

Geef een reactie