Vrolijk ontvangst voor bruidspaar juf Leonie en haar Mark bij de Regenboog in Hoogeveen

Hoogeveen – Afgelopen vrijdagmiddag is Juf Leonie Zantinge van basisschool de Regenboog in Hoogeveen getrouwd. Maar voordat het jawoord werd gegeven ging ze samen met haar aanstaande man Mark Boertien naar ‘haar’ kinderen op school.

Rondom het parkeerterrein bij de school stonden alle kinderen klaar met een hart in hun hand. Hiermee konden ze het bruidspaar ‘hartelijk’ ontvangen. En dat het bruidspaar aanrijdend was  konden de kinderen al van verre horen. Mark had op deze grote dag een belangrijke taak te vervullen en dat was de trouwauto besturen.

Veel bekijks

Natuurlijk kon juf Leonie in haar prachtige trouwjurk op veel bekijks van de kinderen rekenen, maar ook de door Mark geregelde Ford Mustang  had veel bekijks.  Samen met de kinderen van juf Leonie haar klas vierde het bruidspaar  al een klein feestje en werd er bruiloftsspel gevierd. Als afsluiter werd een passende foto van de klas en het bruidspaar, dit alles vast gelegd door fotograaf Martin en videograaf Peter.

Trouwauto trekt ook aandacht politie

Naast veel belangstelling van de kinderen voor de mooie trouwauto had ook de politie wel belangstelling voor de trouwauto van het bruidspaar. Op weg naar trouwlocatie ‘De kruimel‘ in Gasselte miste het bruidspaar de afslag bij Gieten. Tussen Gieten en Veendam werd het bruidspaar door de politie aan de kant gezet. Volgens de agent reed het bruidspaar onnodig links. Of dit het geval nu was of de agent de mooie trouwauto eens beter wilde bekijken laat het bruidspaar maar in het midden. De agent gaf een waarschuwing en wenste het bruidspaar nog een mooie dag.

Bruidspaar heeft een trouwringen primeur 

Het bruidspaar had deze dag ook een primeur, ze mochten elkaar na het jawoord de allereerste Hazelnootgouden trouwringen in Nederland om de vinger schuiven die door juwelier Jan ten Hoor in Hoogeveen waren aangemeten.

©Foto: Martin Schonewille

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord