Boschzicht neemt de Beurs in Hoogeveen over

Hoogeveen – De Beurs is een begrip in Hoogeveen en omstreken. Het is een gezellig eetcafé waar iedereen het naar zijn zin heeft. Laagdrempelig, goede kwaliteit en een goede service. Toch zag het team van Boszicht  dat de Beurs hulp nodig had..
Door corona moest er veel personeel uit. En nu alles weer de goede kant op gaat en er bijna geen personeel te vinden is, bood Boszicht een oplossing. Want ook zij willen niet dat de Beurs verloren gaat.
Ook Boschzicht is hard geraakt door corona, dus kopen is geen optie. Maar er is  een goed akkoord gekomen. Waardoor de Beurs behouden blijft en Roel en Marjan nu minder zorgen hebben. Het team van Boszicht gaan ook voor de Beurs goed zorgen, en zij doen dit met veel plezier en liefde.
Team Boschzicht en de Beurs
De Beurs gaat zaterdag 5 juni weer open. Zondag 6 juni zijn wij gesloten en maandag 7 juni zijn ze weer geopend. Vanaf dan zijn ze geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 16.00 Reserveren kan op telefoonnummer 0528262723. Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 13.00
Buiten deze tijden om kunt u ook mailen naar info@boschzicht.nl Er wordt nog gewerkt aan de site dus het menu is nog niet up to date. De beurs zal zijn eigen identiteit houden Maar er komen wel spare-ribs van Boschzicht op het menu, en Hertog Jan van de tap
Graag willen het team van Boszicht Roel en Marjan bedanken voor het vertrouwen in hun. Het is niet zomaar wat als je afstand doet van je bedrijf waar je 34 jaar keihard aan gewerkt hebt.
Deel dit bericht!

Geef een antwoord