Organisatie Hoogeveensche Kuiertocht ziet het positief in

Hoogeveen – De ontwikkelingen rondom het organiseren van evenementen ziet er op dit moment erg positief uit. Daarom is het  kuiertochtbestuur  in elk geval alweer volop in voorbereiding voor een geweldige editie van de Hoogeveensche Kuiertocht.
Maandag heeft het bestuur onder zomerse omstandigheden   zélf de route al gelopen. Het brengt je weer langs mooie en wellicht onbekende plekjes in Hoogeveen. Noteer 29 december alvast in je agenda.

De Hoogeveensche Kuiertocht is een avondwandeling van circa 6 kilometer langs mooie, onverwachte en soms onbekende plekjes in Hoogeveen.
Totaal zullen circa 2500 wandelaars genieten van sport, kunst, cultuur en geschiedenis langs deze route.

De Hoogeveensche Kuiertocht wordt georganiseerd door Rotary club Hoogeveen. In 2016 is de aftrap geweest van de allereerste Hoogeveensche Kuiertocht. En met succes! Circa 1500 mensen hebben genoten van kunst, cultuur en historische plekjes in en rondom het centrum van Hoogeveen. De Kuiertocht brengt je dit jaar langs mooie, onverwachte, soms onbekende maar ook sportieve plekjes van Hoogeveen.

Voor veel gestelde vragen klik hier

De Hoogeveensche Kuiertocht wordt belangeloos georganiseerd door Rotary club Hoogeveen. Naast het creëren van een geweldige wandelervaring voor deelnemers, is de Kuiertocht ook gericht op het inzamelen van geld voor het goede doel.Rotary Hoogeveen is een serviceclub met als doelstelling ‘service above self’. De club is opgericht op 25 februari 1953 onder clubnummer 113 en internationaal 10447. De club is gevestigd in Rotarydistrict 1950. Moederclub Rotary club Meppel en dochterclub Rotary Club de Wolden. Contactclub Rotary club Hohenlimburg-Letmathe sinds 1971.

Meer weten over Rotary club Hoogeveen? Klik hier

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord