Algemeen

Hoogeveen TV zet volgende stappen en zoekt versterking

HOOGEVEEN – Ondanks de er dit seizoen nauwelijks gevoetbald is, zijn er prachtige ontwikkelingen geweest en nieuwe kansen ontstaan. Hoogeveen TV is wat dat betreft een mooi voorbeeld. Met een aantal online avonden heeft men veel mensen kunnen vermaken. “We hebben hierdoor ook nieuwe mogelijkheden ontdekt”, vertelt Gerjo Stegeman.

“Komend seizoen gaan we verder”, geeft Stegeman aan. “Er zullen opnieuw een aantal familieavonden worden georganiseerd die zowel online als in de kantine te volgen zijn. Daarnaast willen we nog meer gebruikmaken van de streammogelijkheden. Zo is het onze ambitie om de verre uitwedstrijden live uit te zenden.”

Hulp noodzakelijk

Mooie plannen, maar daar heeft men wel hulp bij nodig. “Samen met Rob Klooster heb ik dit jaar de onlineactiviteiten alleen gedaan. Dat betekent naast de organisatie, ook presenteren en de techniek verzorgen. De wedstrijdregistratie doe ik helemaal in mijn eentje. Bij een liveregistratie zou dat betekenen dat ik moet filmen + de techniek en het commentaar moet verzorgen. Om het goed te doen, en we gaan voor kwaliteit, is dat eigenlijk geen doen.”

Men zoekt dan ook naar versterking. “We denken dan in eerste instantie aan personen die de techniek willen verzorgen. Het gaat dan om het controleren van het geluid, de beelden en de overgangen. Dat gebeurt via een laptop en is niet heel ingewikkeld. Tijdens de uitwedstrijden kan men meereizen met de spelersbus. Natuurlijk is het ook mogelijk om het zo nu en dan te doen (bijvoorbeeld de onlineavonden of alleen de wedstrijden). In overleg is er veel mogelijk. Heeft men ambitie op andere vlakken, zoals filmen, presenteren en interviewen dan kan men dat natuurlijk ook aangeven. Leeftijd speelt geen rol. Van jong tot oud is welkom.”

Fotograferen

Tevens is de club op zoek naar iemand die tijdens de wedstrijden van Hoogeveen zondag wil fotograferen. “Ook dit is eenvoudig te leren en je kunt gebruikmaken van onze apparatuur. Ook hier geldt dat je echt niet hoeft aan te geven dat je er uit en thuis bij bent. Met de thuiswedstrijden zijn we al enorm geholpen.”

Geïnteresseerden die op zoek zijn naar een leuke hobby, kunnen contact opnemen met Gerjo Stegeman. Dat kan door een mailtje te sturen naar gerjostegeman@vvhoogeveen.nl. Alles is op vrijwillige basis.

Geef een reactie