Sport

Thomas Reinders maakt overstap naar HHC Hardenberg

HOOGEVEEN – Thomas Reinders vertrekt bij hoofdklasser Hoogeveen en maakt de overstap naar tweededivisionist HHC Hardenberg. Het betekent een tegenvaller voor Hoogeveen, maar bij de blauwwitten overheerst vooral de trots dat het wederom een speler heeft kunnen klaarstomen voor het grotere werk.

“Natuurlijk is dit voor ons een domper”, geeft hoofdtrainer Nico Haak aan. “Aan de andere kant is het wederom het bewijs dat we goed bezig zijn. We gunnen het Thomas natuurlijk ook van harte. Het is natuurlijk ook prachtig om te zien dat een jongen uit de eigen jeugd kan doorstromen naar de absolute top van het amateurvoetbal.”
De 22-jarige Reinders debuteerde al op 16-jarige leeftijd in de hoofdmacht van Hoogeveen en speelde al 162 wedstrijden in de hoofdmacht. Hij begon in de jeugd van Hoogeveen en speelde vervolgens ook in de jeugdopleiding van SC Heerenveen en FC Groningen.

Tegenvaller is ook dat er een streep kan door de komst van Maxim Muusse. De aanvaller zou overkomen van HHC Hardenberg, maar verhuist nu i.v.m. een pilotenopleiding bij de Koninklijke Luchtmacht naar het zuiden van het land.  De technische commissie van Hoogeveen is op dit moment dan ook nog druk bezig met het zoeken naar versterking voor de uitgedunde selectie.

 

Selectie Hoogeveen 2021-2022

Blijft: Joost Screever, Serkan Akbas, Dami Gerding, Emil Bijlsma, Kjelt Engbers, Louis Vijfhuizen, Tom Heerkes, Menno Heerkes, Noah Schuurman, Jim Veltmaat, Paul Bangura en Levon van Dijk

Nieuw: Stefan Pattipeilohy (Hoogeveen JO19), Jorn-Jan van de Beld (HHC Hardenberg), Jamai Kriekjes (FC Emmen O18).

Vertrekt: Twan Berends (onbekend), Martijn Drent (Heiligerlee), Enver Spijodic (ACV), Thomas Reinders (HHC Hardenberg), Stan Levi Kroezen (SSA DVC Dedemsvaart), Finn van Kommer (WVF), Boris Rasevic (WKE16), Matthew Benschop (Be Quick’28).

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: