Kledingbank de dupe van diefstal uit inzamelbak

Hoogeveen – Elke week ontdekken vrijwilligers van de kledingbank dat er kleding word gestolen uit de inzamelbak aan de vos van Steenwijklaan . Zakken zijn gescheurd en kleding ligt los in de bak , onderzoek onder de buurtbewoners wijst uit dat er verschillende keren iemand word gezien die kledingzakken uit de bakken hengelt .

De vrijwilligers geven aan ”Dit kan toch niet de bedoeling zijn , daarom vragen wij als bestuur de dader (s) vriendelijk hiermee te stoppen . Als jullie kleding nodig zijn kom dan gerust bij ons langs in de winkel , en we helpen jullie graag . Aan mensen die doneren vragen we niet te stoppen maar gewoon te blijven doneren het liefst even langs brengen aan de fabrieksweg 2 a tijdens de openingstijden . We zijn de kleding hard nodig omdat de vraag erg groot is op dit moment. Ook willen we even benadrukken dat we alleen herbruikbare kleding kunnen gebruiken , er word namelijk veel afval tussen de zakken gevonden . dit moeten de vrijwilligers met hun eigen area pasje weer inleveren bij de stort omdat we als kledingbank geen pasje kunnen krijgen om afval weg te brengen .

Langs deze weg willen we alle mensen die ons steunen in deze tijd door donatie van kleding en giften , heel erg bedanken namens de vrijwilligers en bestuur Kledingbank Drenthe”

Openingstijden: www.Kledingbankdrenthe.nl

  • Maandag: 18.00u tot 20.00u
  • Dinsdag: 09.00u tot 12.00u
  • Woensdag: 13.00u tot 15.30u
  • Vrijdag: 09.00u tot 12.00u

Geef een reactie