Prullenbakvaccin heeft ook een locatie in Noordscheschut

Noordscheschut – Ook Huisartsenpraktijk Ettenheim in Noordscheschut heeft zich aangemeld om mee te doen aan prullenbakvaccin.nl. Op deze site staan huisartsen vermeld die vaccins over hebben aan het eind van de dag.

Een huisartspraktijk of instelling meldt zich aan op deze website via de registratieprocedure. Hierbij geeft de praktijk het adres aan, waar de vaccinaties plaatsvinden.

Mensen die graag gevaccineerd willen worden maar nog niet aan de beurt zijn, kunnen zo toch alvast een vaccinatie krijgen. Hierdoor hoeven huisartsen geen vaccins weg te gooien. Het gaat  om zeer beperkte aantallen van vaccins die overblijven als een flesje is aangebroken. Het heeft dus geen nut om de praktijk te bellen. Pas als een instelling of huisartspraktijk restvaccins heeft die aangeboden kunnen worden, wordt een huisje op de kaart blauw. Dán verschijnt ook het adres van de vaccinerende praktijk op de website, gedurende 10 minuten. U heeft dan 10 minuten om u in persoon aan te melden bij die praktijk.

Op de website van prullenbakvaccin  staat een  kaart waarop mensen binnen een straal van 20 kilometer van hun woonplaats kunnen zoeken naar een beschikbaar vaccin. Vervolgens toont de site de contactgegevens van de huisartsenpraktijk of instelling waar ze terecht kunnen. Alle informatie leest u op de site van www.prullenbakvaccin.nl/

Deel dit bericht!

Geef een antwoord