Daphne zoekt medelopers voor sponsorloop hersenstichting

Hoogeveen – 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Hiermee zijn hersenaandoeningen helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen. Op 22 en 23 mei organiseert Daphne Westenbrink een sponsorloop voor de Hersenstichting. Het geld wat er wordt opgehaald gaat naar meer onderzoek naar hersen- aandoeningen en ziektes.

 

Daphne Westenbrink, woonachtig in Hoogeveen, zit in haar eerste jaar van de opleiding eventmanager aan de Hogeschool Utrecht. Namens de school organiseert zij op 22 en 23 mei een sponsorloop van 10 kilometer voor de Hersenstichting. De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen, om zoveel mogelijk levens te redden en herstellen.

 

Door het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om de sponsorloop samen af te leggen, daarom kan jij de loop op eigen locatie afleggen. Tijdens het lopen en het ophalen van sponsorgeld zijn de RIVM-richtlijnen leidend. De sponsorloop van 10 kilometer is bedoeld om jezelf uit te dagen. Ren of wandel jij meer of minder dan 10 kilometer, dan is dat helemaal niet erg. Uiteindelijk gaat het om het geld wat er binnen gehaald wordt.

 

Geef je snel op! Meldt je zo snel mogelijk aan, want de eerste 15 mensen ontvangen een gratis sportshirt van de Hersenstichting. Stuur een mail naar sponsorloophersenstichting@outlook.com met het onderwerp ‘Ik loop mee’ om je aan te melden. Ook is het belangrijk dat jij jouw kleding maat en adres laat weten! Via de mail ontvang jij nog een keer alle informatie en dan kan je van start.

Via deze actielink kunnen sponsors het gesponsorde bedrag overmaken met iDeal. Op die manier worden contactmomenten vermeden. Bovendien komt op deze manier het geld direct bij de Hersenstichting terecht en zijn er geen tussenpersonen.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina of mail naar sponsorloophersenstichting@outlook.com.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord