Betrokkene ongeval onder invloed van alcohol en drugs

Hollandscheveld – Bij een ongeval op de a37 ter hoogte van Hollandscheveld blijkt een van de betrokkenen onder invloed van alcohol en drugs te zijn geweest.

Een personenauto met paardentrailer wilde een vrachtwagen gaan inhalen maar zag daarbij een hem inhalende personenauto over het hoofd. De auto met trailer sloeg over de kop. De drie inzittenden kwam er goed vanaf, 1 persoon is voor de zekerheid meegenomen naar het ziekenhuis ter controle. De paardentrailer was gelukkig leeg. De andere personenauto is tegen de geleiderail tot stilstand gekomen. Beide voertuigen zijn total loss.

Onder invloed van alcohol en drugs

Hoewel de bestuurder met de trailer de aanrijding heeft veroorzaakt bleek de andere bestuurder onder invloed van drugs en alcohol. De auto van hen, met Duitse kentekenplaten, bleek niet op naam te staan. Deze bestuurder krijgt verbaal voor rijden onder invloed, rijden zonder tenaamstelling en is zijn Duitse rijbewijs ingevorderd. De bestuurder met de paardentrailer krijgt verbaal voor artikel 5 Wegen Verkeers Wet , gevaar/hinder veroorzaken.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord