Openingstijden locaties GGD Drenthe op Bevrijdingsdag

Op Bevrijdingsdag gaan alle werkzaamheden rondom het coronavirus – zoals testen, vaccineren en bron- en contactonderzoek – gewoon door. Overige locaties van GGD Drenthe zijn op deze dag gesloten. Veilig Thuis Drenthe blijft zoals altijd 24 uur per dag bereikbaar.

Veilig Thuis Drenthe 

Veilig Thuis is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via 0800-2000.

Coronavirus
Heb je vragen met betrekking tot het coronavirus?

  • Voor al je vragen over het vaccineren, testen en corona bel je 0800-1351 (8-20u).
  • Voor een testafspraak, ook voor kinderen, bel je met 0800-1202 (8-20u).
  • Vragen over de ernst van de klachten? Bel dan de huisarts(endienst).
  • Meer informatie vind je ook op onze corona overzichtspagina.

Wanneer bel je GGD Drenthe?
Als je advies wilt over het testen van kinderen of als de uitslag van je test langer dan 48 uur (PCR) of 4 uur (snelle antigeentest) duurt, bel je onze corona informatielijn via: 0592-709709 (dagelijks, 8-17u).

Heb je corona of ben je een contact van iemand met corona, dan bellen wij jou. Heb je hier vragen over, dan kun je ons mailen via contactonderzoekcorona@ggddrenthe.nl.

Iedereen van 65+ kan ook nu nog vaccinatie-afspraak maken

Alle 65-plussers hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen voor vaccinatie tegen het coronavirus. Veel van hen zijn ook al gevaccineerd of hebben een afspraak gemaakt. Maar nog niet iedereen. Een afspraak maken kan nog steeds op dit moment, online of telefonisch.

Via www.coronavaccinatie-afspraak.nl kan iedereen die geboren is in 1955 of daarvoor nu een afspraak maken. Mensen kunnen ook bellen met het telefoonnummer dat in hun uitnodigingsbrief vermeld staat.

Wie geboren is tussen 1956 en 1960, kan geen online afspraak maken bij de GGD. Deze mensen worden of zijn al uitgenodigd voor een vaccinatie door de huisarts. De huisartsen in de laatste provincies krijgen binnenkort vaccins geleverd om de laatste mensen uit de geboortejaren 1958, 1959 en 1960 uit te nodigen. Zodra dat zo ver is, krijgen deze mensen bericht van hun huisarts.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord