Voor het eerst inhoudelijk gesproken over aanpassing van plannen voor Green Edge

Pesse – Sinds vorig jaar oktober zijn de leden van ”Gien Planet”  samen met wethouder Jan Zwiers in gesprek gegaan met Edward Doorten over zijn Green Edge plannen. Om dit proces niet te verstoren heeft Gien Planet er bewust voor gekozen om daarom niet naar buiten te treden. In diverse gesprekken hebben Gien Planet  geprobeerd het gesprek tussen Edward Doorten en GP weer op gang te krijgen.
Gisteravond 29 april hebben GP bij Green Planet voor het eerst inhoudelijk gesproken over aanpassing van plannen voor Green Edge om het zo voor Pesse en omgeving een acceptabel plan te maken, waarvoor wel draagvlak is. Gisteravond zijn de eerste stapjes gezet om tot elkaar te komen, maar er zullen er nog vele moeten volgen. GP hebben ook afgesproken om nog geen inhoudelijke mededelingen te doen, want daar is het nog te vroeg voor en zijn de zaken nog te weinig concreet.
Al met al zijn 1,5 jaar verstreken sinds Gien Planet hun zienswijzen op het bestemmingsplan hebben ingediend en zijn ze in ieder geval op het punt aangekomen dat we inhoudelijk over zaken kunnen praten, rechtstreeks met Edward Doorten. Dat geeft hoop om nog in 2021 tot een afronding te komen van dit slepende proces.
Deel dit bericht!

Geef een antwoord