Bootcamp4kids op basisscholen in Hoogeveen

Top Fit Hoogeveen geeft de komende periode bootcamp clinics op verschillende basisscholen in Hoogeveen. In totaal krijgen 17 groepen van 7 basisscholen een bootcamp clinic tijdens de gymles.

Onder begeleiding van een enthousiaste, gediplomeerde trainer worden kinderen getraind om fit en sterk te worden. Een training duurt 45 minuten en kan binnen en buiten worden gegeven. Tijdens de training wordt sport, spel, kracht en conditie gecombineerd. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar. Er wordt gewerkt met verschillende thema’s die gericht zijn op de belevingswereld van de kinderen. De thema’s zijn onder andere geheim agent, het leger, ninja en superhelden. Dit maakt deze les nóg leuker én uniek. De kinderen hebben geen eens door dat ze aan het trainen zijn, omdat er zoveel plezier bij komt kijken. Samen met de groep trainen de kinderen om sterker, sneller en slimmer te worden. Met als gezamenlijk einddoel: trainen, meer zelfvertrouwen en veel plezier!

Zelf mooie initiatieven ontwikkelen?
Wilt u ook mooie initiatieven ontwikkelen die passen binnen het Sportakkoord van de gemeente? De sportfunctionarissen van Sportief Hoogeveen kunnen u daarbij helpen. Neem contact op via sport@hoogeveen.nl of kijk voor meer informatie op www.hoogeveen.nl/raad-en-college/sportakkoord-2020

Deel dit bericht!

Geef een antwoord