Duo A-37 komt met nieuwe singel “De reden van mijn dromen ”

Hoogeveen – Duo A37 bestaat uit Edwin Geres (Groningen) en Appie Snippe (Hoogeveen) en komen met “De reden van mijn dromen” als opvolger van “Ons Cafe” (2015) en “Op zoek naar jou” (2017). Van dit laatste nummer schreef Edwin Geres samen met zijn partner Alie Feenstra de tekst. “De reden van mijn dromen” waarvan Edwin Geres de tekst heeft geschreven en is gearrangeerd en opgenomen in zijn eigen studio.

Het is een mooi piraten nummer geworden met herkenbare klanken, en dat is niet zo gek want het liedje is origineel afkomstig van Die Flippers – Du Bist Ein Fall Für Meine Träume, en met deze in een geheel nieuw jasje gestoken productie zeker geschikt voor de landelijke zenders!
Appie en Edwin hebben een mooi product geleverd, wat bij de liefhebbers onder ons zeer zeker zal aanslaan.
Edwin kennen we als producer en zanger van het vroegere Duo Edwin en Liesje,
met o.a “T is een mooie meid” uit 2004, en van zijn solo single uit 2007 “Nu heeft het leven weer zin” en van het duet met de helaas te vroeg overleden Tim Lauffer ‘Want alles wat jij wil’
Appie Snippe heeft ruim 18 jaar gespeeld bij De Tijbrekers als toetsenist en zanger.
Het leek stil te zijn rond Duo A-37, maar ze staan regelmatig op diverse podia’s in het land
Zaterdag 30 Juni vond in een overvol Café (Ons Café) in Coevorden de CD Presentatie plaats met een keur aan collega artiesten en ook die waren allemaal heel enthousiast over dit nummer wat ook weer is geschreven door Edwin Geres zelf.
Edwin en Appie zijn druk aan het werk met hun album wat ze medio 2019 uit willen brengen en daar komen ongetwijfeld weer mooie oude maar ook nieuwe nummers op te staan.
Maar voor nu steken de twee alle energie in dit lekkere nummer “De reden van mijn dromen”

 

Deel dit bericht!

Een gedachte over “Duo A-37 komt met nieuwe singel “De reden van mijn dromen ”

Geef een antwoord