Algemeen

Alle pijlen op volgend seizoen voor het Anker in Hollandscheveld

Hollandscheveld – Zolang het coronavirus rondwaart, kunnen de optredens in het Anker geen doorgang vinden. Het bestuur heeft inmiddels wel voor het komende seizoen weer een aantal data vastgelegd. Het bestuur hoopt het vaccinatieprogramma rond de herfst toch wel zal zijn afgerond en we hebben daar de optredens naar toe verplaatst.

Ben Steneker zal optreden op 9 oktober. De kaartjes die zijn gekocht blijven geldig. Mocht u de nieuwe datum niet uitkomen, dan mag u de kaartjes terugbrengen en dan krijgt u uw geld terug. Het concert was overigens uitverkocht, maar u kunt zich op de wachtlijst laten plaatsen, want
misschien komen er kaartjes terug. Het optreden van The Old Times Skifflers was verplaatst naar 20 maart 2021. Die datum was vanwege het coronavirus nog niet haalbaar, zodat we weer een nieuwe datum hebben geprikt en dat wordt zaterdag 20 november. Ook hier geldt: de kaartjes die zijn gekocht blijven geldig. Voor dit optreden zijn overigens nog wel kaartjes beschikbaar.
En ook de voorstelling van Harm en Roelof is verplaatst. De nieuwe datum is nu vrijdag 4 februari 2022 (!) Voor dit optreden was de verkoop nog niet gestart, dus vanaf nu kunt u kaarten reserveren via
ankeraanmeldingen@gmail.com of telefonisch: 06 21431898. Zodra het Anker weer open is, kunt u de kaartjes dan daar afhalen.
Het bestuur hoopt echt dat we in het najaar alle corona-ellende achter ons kunnen laten en dat we weer gezellig samen naar een voorstelling kunnen gaan.

Geef een reactie