Koopman op pad

Het broodnodige werk van ‘Stichting de Reddende Engel

In deze aflevering van de wekelijkse videorubriek ‘Koopman op pad’ probeert het team uw aandacht te vragen voor het geweldige en helaas ook broodnodige werk van ‘Stichting de Reddende Engel’ in Hoogeveen. Tot onze diepe schaamte is er in 2021 nog steeds armoede, ook in de Gemeente Hoogeveen.

Dit zijn gezinnen die beneden de armoedegrens leven en de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen. ‘Stichting de Reddende Engel’ is een stichting die mensen helpt die het niet zo breed hebben. De stichting werkt vanuit Hoogeveen om de medemens te kunnen helpen. Al het werk dat zij verrichten, doen zij (zoveel mogelijk) zonder geld. Het enige dat ‘De Reddende Engel’ nodig heeft, zijn sponsoren en mensen die zich inzetten, zonder daar iets voor terug te willen. Ook een goede ruimte om de spullen goed en droog te kunnen uitstallen zou meer dan welkom zijn. In deze aflevering van Koopman op pad maakt de kijker kennis met het geweldige werk van deze stichting en doet Koopman gelijktijdig de oproep deze royaal te steunen daar het mogelijk is.

Van gemeente bestuur is  niets te verwachten

Van ons gemeente bestuur is in deze niets te verwachten, die vonden de reconstructie van onze Hoofdstraat belangrijker dan aan armoede bestrijding te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen