Sport Paleis zet in op groepslessen met Mariska Bos

Hoogeveen – Waar Basic fit is gestopt met een groot aantal groepslessen gaat Sportpaleis verder. Mariska Bos door velen wel bekend, verzorgde een groot aantal van deze groepslessen bij Basic Fit . Veel van deze lessen gaat ze voortaan voortzetten bij het Sportpaleis aan de Kanaalweg in Hoogeveen. 
Mariska haar eigen woorden zijn ik kom weer naar huis. Hier heb ik 25 jaar geleden de basis gelegd en dat voelt goed. 25 Jaar geleden op mijn 19 jarige leeftijd en afgeronde CIOS ben ik aan het Haagje bij toen Jan de Weerd begonnen, de verhuizing naar de kanaalweg destijds meegemaakt en daar de basis gelegd van wat nu mijn passie is, namelijk sporten, sporten en nog meer sporten. Ik heb daar toen een aantal jaren gewerkt en nu ga ik weer naar huis zo voelt het. Ik heb er zin in en kan niet wachten om te beginnen.
Naast de huidige lessen van het Sportpaleis gaat met de komst van Mariska de sportschool de lessen uitbreiden met onder andere hit, bodymix, Zumba en steps. Ook geeft Sportpaleis Mariska de gelegenheid om haarzelf nog verder te ontplooien. Zo zal ze binnen Sportpaleis een deel voor haar zelf gaan opzette, waaronder uniek in Hoogeveen small  groep trainingen, Fun kick lessen en zal ze het personal trainen weer op pakken en Patricia versterken in de wel bekende 3 fase afval programma’s. Dit alles in een nieuwe speciaal ingerichte ruimte, naast ons Airgym free run  parkoers.
Voor meer informatie ga naar de website van sportpaleis
Links Jan de Weerd (Midden Patricia de Weerd), rechts Mariska Bos
Deel dit bericht!

Geef een antwoord