Wat is cultuur? En wat vindt u belangrijk?

Cultuur in Hoogeveen is niet alleen vóór de inwoners van de gemeente Hoogeveen maar vooral ook ván en dóór de inwoners. De gemeenteraad heeft gevraagd een visie op cultuur in Hoogeveen te maken. Dat wil de gemeente niet alleen doen, maar samen met culturele partners én inwoners.

Cultuur zonder u is geen cultuur. U bent bezoeker van De Tamboer of Het Podium, lid van de bibliotheek of cursist van Scala. U zingt in een koor of blaast mee in de muziekvereniging. U speelt toneel of danst, vlogt of fotografeert. Uw mening over cultuur is heel belangrijk voor de toekomst. Daarom vraagt de gemeente u om een enquête in te vullen en zo mee te denken.

Op 10 december vorig jaar heeft de gemeenteraad een motie aangenomen waarin vastgesteld is dat voor de zomer van 2021 een nieuwe cultuurnota geschreven moet zijn. Hierin moet een duidelijke visie op cultuur verwerkt zijn. Dat doet de gemeente graag samen met culturele partners en inwoners.

De gemeente nodigt iedereen uit zijn of haar mening te geven door de enquête in te vullen. De enquête staat tot 10 april op de website www.hoogeveen.nl/cultuurvisie. Lukt het niet om de enquête online in te vullen dan kunt u een papieren versie aanvragen via telefoonnummer 14 0528.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord