Amusement

Deze week in de bioscoop in VUE Hoogeveen

Voorpremières:

Skyscraper

Will Ford is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers.

Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld. Will wordt beschuldigd hier achter te zitten. Terwijl hij op de vlucht slaat moet Will de eigenlijke daders vinden om zijn naam te zuiveren en tegelijkertijd zijn familie zien te redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt.
Deze 3D actiethriller is geschreven en geregisseerd door Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, We’re the Millers) en wordt geproduceerd door Beau Flynn (San Andreas, Baywatch), Johnson, Thurber en Hiram Garcia (San Andreas, Central Intelligence).Afbeeldingsresultaat voor Skyscraper movie 2018
https://www.vuecinemas.nl/films/film/skyscraper

 Pluisje

Pluisje is een jong en vrolijk vogeltje dat graag samen met zijn beste vriendinnetje Ploveria speelt. Ze lachen veel samen en zijn stiekem een beetje verliefd.

Alles verandert als Shadow, de valk, Pluisje aanvalt tijdens zijn eerste vliegles. Hij wordt gered, maar zijn vader overleeft de strijd niet. Pluisje durft niet meer te vliegen. Ploveria spoort hem nog wel aan om te vliegen want ze moeten naar het zuiden als de winter komt. Pluisje gaat toch weer oefenen, maar dan wordt hij gevangen door de kat uit het dorp. Iedereen denkt dat Pluisje dood is, behalve Ploveria. Pluisje moet alleen de winter zien te overleven, terwijl zijn familie naar het zuiden trekt. Niet-trekvogels en buitenbeentjes overwinteren in Paradise Valley, een verborgen plek. Maar de reis naar Paradise valley is lang en gevaarlijk. Gelukkig maakt het dappere vogeltje nieuwe vrienden die hem helpen bij zijn reis.Afbeeldingsresultaat voor pluisje durf te vliegen
https://www.vuecinemas.nl/films/film/pluisje

Premières:

The First Purge

In The First Purge gaan we terug naar het begin en zien we de allereerste avond waarop er gePurged mag worden: een periode van 12 uur waarin er wetteloosheid van kracht is, bedoeld om het jaarlijkse misdaadcijfer onder de één procent te krijgen.

De partij achter de avond is New Founding Fathers of America (NFFA). De eerste Purge is een experiment in een enkele stad. Al snel loopt de Purge compleet uit de hand en verspreidt deze zich naar andere steden.Afbeeldingsresultaat voor the first purge
https://www.vuecinemas.nl/films/film/the-first-purge

 Adrift

Tami (Shailene Woodley) en Richard (Sam Claflin) zeilen met een jacht over de Stille Oceaan. Ze zijn jong en verliefd. De klus die ze hebben aangenomen lijkt meer op een perfecte vakantie dan op werken.

Totdat het noodlot toeslaat en ze terecht komen in een genadeloze orkaan. Met een verwoeste boot, zonder communicatiemiddelen of navigatie en weken verwijderd van de dichtstbijzijnde haven, moet Tami vechten voor zichzelf en de zwaargewonde Richard. Hun enige kans op overleven is om 3000 km lang de juiste koers te varen naar de Hawaï-eilanden…

Afbeeldingsresultaat voor  Adrift
https://www.vuecinemas.nl/films/film/adrift

Sicario: Day Of The Soldado

De drugsoorlog aan de Amerikaans-Mexicaanse grens is geëscaleerd nu de kartels zijn begonnen met het verhandelen van terroristen over de Amerikaanse grens.

In Sicario: Day of the Soldado zijn de drugskartels aan de Mexicaans- Amerikaanse grens machtiger dan ooit. De drugsoorlog kent geen regels en de kartels smokkelen nu ook terroristen de grens van de VS over. Agent Matt Graver (Josh Brolin) schakelt de mysterieuze Alejandro (Benicio Del Toro), wiens familie is vermoord door een drugsbaron, in om de strijd op schandalige wijze te laten escaleren. Om het conflict op scherp te zetten kidnapt Alejandro de dochter van deze schurk. Maar wanneer het meisje als ‘collateral damage’ wordt gezien komt haar lot tussen twee mannen in te staan die alles waar ze voor vechten in twijfel trekken.

Afbeeldingsresultaat voor Sicario: Day Of The Soldado

https://www.vuecinemas.nl/films/film/sicario-day-of-the-soldado

 Show Dogs

Wanneer er plotseling een babypanda uit de dierentuin wordt gestolen, zijn stoere politiehond Max en politieman Frank gedwongen om samen te werken en undercover te gaan tijdens één van de meest exclusieve hondenshows van LAS VEGAS.

Max schakelt de hulp van zijn hondenvrienden in en samen doen zij er alles aan om het mysterie rondom de diefstal op te lossen. Maar wat als blijkt dat de dieven het hebben gemunt op de winnaar van de hondenshow?

Afbeeldingsresultaat voor show dogs movie

https://www.vuecinemas.nl/films/film/show-dogs

Op Stap Met Dirk Scheele

Ga je mee op stap met Dirk Scheele? De kinderheld beleeft allerlei vrolijke en muzikale avonturen in zijn eerste bioscoopfilm. Met bekende én nieuwe liedjes. Dirk maakt overal een muzikaal feestje van.

Hij gaat op bezoek bij een echte koning en koningin in een paleis en gaat voor de allereerste keer paardrijden. Hij haalt grapjes uit en zet de hele groentewinkel op stelten met de Broccolirock. Maar waar is zijn grote vriend Japie het Apie? Dirk gaat op zoek in de jungle. Een papegaai, een slang en een tijger helpen natuurlijk mee. Met gastrollen van o.a. Anky van Grunsven, Mylène & Rosanne, Peter Lusse en Joes Boonen.

 Afbeeldingsresultaat voor op stap met dirk scheele

 https://www.vuecinemas.nl/films/film/op-stap-met-dirk-scheele

Ladies Night: Mamma Mia! Here We Go Again.  

18 juli is de volgende Ladies Night, dit keer met de film Mamma Mia! Here We Go Again.

Voorafgaand aan de film staat er een welkomstdrankje voor u klaar. In de pauze krijgt u wat lekkers en aan het einde van de voorstelling krijgt u een leuke goodiebag mee naar huis. Voorafgaand en in de pauze van de film staan er in de Whitebox verschillende stands.  Kom gezellig met u vriendin, moeder of dochter naar de film, de Ladies Night, het avondje uit voor de vrouw.

LET OP: verschillende aanvangstijden.

Over de film:

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends).

https://www.vuecinemas.nl/films/film/mamma-mia-here-we-go-again-ladies-night

Programma week 27

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen