Tabakshop Koopman moet bericht verwijderen op zijn Facebook van veiligheidsregio Drenthe

Hoogeveen – De eigenaar van tabakshop Koopman  in de Nije Nering nodigde gisteren mensen uit die toch al in de Nije Nering kwamen, ook bij hem langs te komen. Ze waren ook zonder afspraak welkom. 

 

Tegenover RTV Drenthe laat de eigenaar weten dat hij is gebeld gebeld door de coördinator van de Veiligheidsregio Drenthe, deze deelde mee dat het bericht niet kon en van Facebook afgehaald moest worden.”

Afspraak voor 1 kopietje, krantje of staatslot is geen doen

De eigenaar liet weten: Hoe u/jij dit ook leest, begrijp mij goed, ik wil GEEN medelijden, GEEN voorkeursbehandeling en ik wil Corona stoppen

Ons winkelcentrum telt 10 winkels, 10 ondernemingen die er elke dag een feestje van willen maken. 1 van die winkels, en dat zijn wij, mogen alleen open op afspraak. 95% van onze klanten komen al bij andere winkels in ons winkelcentrum, dus totaal geen sprake van “funshoppen”. Bij ons kopen zij hun boodschap omdat, ze dat al 32 jaar bij ons doen, omdat ze het ons gunnen, omdat ze ons leuk vinden……vul maar in.

Dat op afspraak winkelen, bij ons, werkt niet. Doe je niet voor een krant, een wenskaart, een copie, een staatslot enz. en al helemaal niet als je al in het winkelcentrum bent. Wij zijn, zoals ik het noem, een “snelle”winkel. Meestal sta je binnen twee minuten weer buiten. Wij kunnen twee a drie klanten in onze winkel binnen laten, en alles onder controle houden.”

Ik weet dat ik mij op gevaarlijk terrein begeef

De eigenaar had een andere manier van afspraken bedacht en gepubliceerd op zijn Facebook.  Zoals hij zelf aangaf: Ik weet dat ik mij op gevaarlijk terrein begeef, maar als ik nou als, enige winkel in ons centrum, morgen, moet sluiten op last van de overheid, omdat ik mijn boekje te buiten ga, of over 1 of 2 maand zelf de deur op slot draai, omdat het niet meer vol te houden is maakt voor mij niet meer uit.’,

Deel dit bericht!

Geef een antwoord